Welkom bij Herman Verboven Classic

Hoe het begon;

De kennismaking met de motorcross, onze eerste brommers en motors in elkaar geknutseld…. De keuze was gemaakt: werken aan en tussen de motors zou het worden! Zelf deelnemen aan de motorcross, later met het zijspan, internationale wedstrijden en vervolgens succesvol deelnemen aan Parijs-Dakar met een zelfontworpen zijspan, dromen die waar gemaakt zijn.

Na 18 jaar gesleuteld te hebben bij Zwarte Arend en veel ervaring rijker, was het tijd om Herman Verboven nv te starten. Wat klein begon groeide uit tot een begrip in de motorwereld. Een succesvol raceteam met deelname aan de WK Endurance, avontuurlijke endurotrips in Afrika en Classic Races met in 2013 Classic TT Isle of Man.

Na 25 jaar gaan we verder met wat we graag doen en waar we goed in zijn. Het ontwerpen van Cafe Racers en Classic racemotoren, onderhoud en restauratie Classic motoren en Classic racemotoren. Ombouwen enduro-motors voor trips en rally’s.

De meer dan 40 jaar sleutelen aan al deze prachtige machines zoals Norton, Triumph, BMW, Honda, Suzuki, Kawasaki en Yamaha en zeker de Mv Agusta en Paton maakt van ons een vertrouwd en gespecialiseerd adres voor uw kostbaar bezit.

We zijn verdeler van Paton voor België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Momenteel bouwen we een nieuwe moderne werkplaats waar u terecht kunt voor aankoop, onderhoud en reparaties van alle oudere motoren.

Tot binnenkort,

Herman Verboven

Miranda Dekkers